// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Sălbăticia pădurilor în imagini fascinante surprinse în Parcul Natural Apuseni. Porci mistreți și purcelași, într-o poieniță în căutare de hrană

Natura ne oferă surprize cu totul neobişnuite, cu atât mai mult cu cât omul încearcă să acapareze din teritoriile destinate florei şi faunei. Zilele acestea, porci mistreți și mai mulți purcelași dungați au fost surprinși de o cameră de supraveghere a Parcului Natural Apuseni.

Mistrețul este un mamifer sălbatic omnivor iar activitatea sa este preponderent nocturnă. Perioada de împerechere este iarna, între lunile noiembrie – decembrie. Gestația durează 17 saptămâni, dupa care fiecare scroafă are 4 – 10 purcei cu care ramâne până în noiembrie anul următor.

Filmulețul în care porcii mistreți și purcelașii, sunt surprinși într-o poieniță, în căutare de hrană, este dovada că tehnologia ne ajută să fim mult mai aproape de zonele sălbatice din pădurile Apusenilor, iar imaginile în care apar animalele care străbat aceste locuri sunt cu totul deosebite.

Fotografii şi imagini video în care apar animale sălbatice din Parcul Natural Apuseni cuceresc reţelele de socializare şi nu au concurenţă, semn că mai există speranţă pentru salvarea sau măcar respectarea zonei şi fiinţelor de lângă noi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419