Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Rampa de depozitare temporară a gunoiului menajer, de pe șoseaua de centură a Alba Iuliei este funcțională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe pe pagina sa de pe o rețea de socializare, viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul, a anunțat că noua rampă temporară de depozitare a gunoiului de pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia este funcțională.

„Pe scurt vorbind, situația rampei de depozitare temporară a gunoiului menajer este rezolvata! Evident, lucrul acesta compensează pentru o perioadă, să sperăm că exact atât cât e nevoie să pornească depozitul de la Galda.

YouTube video

A fost nevoie de timp și girul unor instituții pentru ca toate avizele și autorizațiile să fie obținute, dar în acest moment platforma, construită de la zero de operatorul de salubritate Polaris M Holding, funcționează. Mai mult, în afară de Alba Iulia, deservește și alte localități învecinate, chiar dacă pe mulți nu i-a durut capul, au avut păreri tranșante, spre dezinteres, pe vremea când căutam soluții.

Nu ne-a oprit pesimismul unora care stăteau inconștienți pe margine, așteptând să vadă cum se termină povestea. Pentru că suntem aici să rezolvăm probleme, nu să ridicăm din umeri.

E o etapă care garantează normalitate în exploatare și nici o cheltuială în plus pentru oameni. 2400 mp betonați, posibilitatea de spălare, cămin de levigat, împrejmuire, un program zilnic de transport al deșeurilor către stația finală. Practic, toate condițiile pentru tranziția spre ceea ce este prioritatea numărul unu, depozitul ecologic de la Galda”, a scris Paul Voicu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea