Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Provocare inedită a unei familii de vloggeri, la Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia: „Toată familia noastră, 24 de ore, nu doarme”

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Provocare inedită a unei familii de vloggeri, la Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia: „Toată familia noastră, 24 de ore, nu doarme”

Printre sutele de oameni prezenți la Noaptea Muzeelor 2022 de la Alba Iulia, i-am găsit și pe membrii familiei Melimi, o familie celebră de vloggeri care sunt îndrăgostiți de orașul Marii Uniri.

Aceștia sunt din nou prezenți la Alba Iulia și sunt pregătiți de încă o provocare. Mai exact cei 5 membri ai familiei și-au setat obiectivul de a nu dormi timp de 24 de ore.

„Noi avem astăzi un challange în care toată familia noastră, 24 de ore, nu doarme. Ne-am gandit că cel mai bine ar fi să venim la Noaptea Muzeelor și am venit la Alba Iulia. Așa că toată noaptea înainte familia Melimi nu clipește un ochi”, au spus membrii familiei Melimi pentru ziarulunirea.ro.

YouTube video

Simpaticii membrii ai familiei Melimi au spus că vor revenii cu drag oricând la Alba Iulia: „Este un oraș foarte frumos în care revenim oricând cu mare drag. Am fost de foarte multe ori aici și de fiecare dată am plecat cu inima împăcată, cu emoții și amintiri frumoase”.

Dacă provocarea lor inedită le va reuși, aproape sigur vom afla de pe canalul lor de Youtube, unde au aproape 700.000 de urmăritori și milioane de vizualizări.

Cei 5 nu sunt la primul lor challange în Alba Iulia, în martie familia reușind să supraviețuiască timp de 24 de ore, ca turiști, cu doar 100 de lei, în orașul nostru


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea