Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO. Proprietar din Turturica: Pe timpul comuniștilor, când luau o locuință, dădeau alta în schimb plus despăgubirea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proprietarul unei locuințe din blocul albaiulian Turturica a arătat, marți, la radio Unirea FM, că pe timpul comuniștilor era mai bine cel puțin dintr-un punct de vedere: când luau o locuință, dădeau alta în schimb plus despăgubirea. Cornel Stoica este nemulțumit că primește de la Primărie, în urma unei evaluări, doar 3.000 de euro pentru locuința sa.


”Suntem câteva familii care mergem până la sfârșit, în instanță, ne adunăm bani si plătim avocat”, a spus Cornel Stoica.

”Noi știm un lucru, pe timpul comuniștilor, când lua locuința omului să facă ceva, se dădea alta în schimb, plus îi despăgubea. Mie nu îmi trebuie despăgubire, ci să am unde să stau”, a mai explicat Cornel

El a arătat că în bloc stau oameni care muncesc, pensionari și bolnavi, dar și femei care au trei-patru copii și dacă le dau doar 3.000 de euro n-au ce face cu ei, n-au unde să se mute.

Cornel Stoica a venit cu propunerea să se renoveze imobilul, iar proprietarilor să li se dea încă o garsonieră, de 11 mp, cât au cele în care stau, pentru  avea condiții de viață mai bune.

”Ar fi un bloc extraordinar de bun. E din cărămidă. Problema acum e că cei care au fost evacuați au luat geamurile, ușile, iar nouă ne curge apa în casă”, a mai spus Cornel.

Acesta a adăugat că și ei sunt români și își petrec sărbătorile creștinește.

Proprietarii din blocul albaiulian G2, cunoscut sub numele de Turturica, vor stau cu gândul că-și fac sărbătorile pe drumuri, fiindu-le teamă că vor fi scoși din casele lor, deoarece nu știu legile, a mai spus Stoica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea