Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO: Programul Startup Nation – Tot ce trebuie să ştie antreprenorii din România pentru a putea primi banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Data la care porneşte cel mai generos program de finanţare pentru IMM-uri s-a afișat oficial. Prin programul Startup Nation micii investitori pot primi 200.000 de lei.

Începând cu data de 15 Iunie 2017, ora 10.00, va deveni activă pe site-ul www.aippimm.ro, aplicaţia de înscriere în cadrul schemei de ajutor de minimis „Start-up Nation”, cel mai generos Program de finan­ţare pentru IMM-uri de până acum, în care un aplicant ce a fost inclus în program va primi 40.000 de euro pentru finanţare de dezvoltare, scrie Ziarul Financiar.

În vederea înscrierii în cadrul Programului, operatorii economici vor completa şi transmite on-line planul de afaceri începând cu 15.06.2017 ora 10.00, timp de 30 zile calendaristice de la demararea înscrierii în Program, până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere, respectiv 14.07.2017, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului.

https://youtu.be/Uea1R67en-I

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea