Ziarul Unirea

VIDEO| Prima inaugurare a unei autostrăzi din acest an. Se deschide tronsonul de 5 km al Autostrăzii Transilvaniei, de la granița cu Ungaria

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Tronsonul de 5,3 kilometri de autostradă, între Biharia și Borș, este finalizat încă de la sfârșitul lunii iulie, astăzi având loc inaugurarea oficială, realizându-se astfel conexiunea dintre A3 și autostrada M4 din Ungaria.

Vama Borș 2 va fi al doilea punct de trecere a frontierei pe autostradă. Va avea 10 benzi pe sens, din care 6 pentru autoturisme și autocare și 4 pentru automarfare.

ELIT

Inaugurarea se va face în prezența ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Tronsonul Biharia-Borș

Lungime: 5,3 km

Se deschide circulația rutieră pe A3, secțiunea Borș-Biharia, sector de Autostrada care face legătura cu M4 din Ungaria.

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Joi, 3 septembrie 2020

Constructor: ASOCIEREA TRAMECO SA – VAHOSTAV -SK A.S. – DRUMURI BIHOR SA – DRUM ASFALT SRL – EAST WATER DRILLINGS SR

Valoarea contractului: 145,66 milioane de lei

Începere lucrări: 13 aprilie 2019

Finalizare lucrări: 30 iulie 2020

Deocamdată intrarea pe lotul Biharia-Borș se va face din DN 19. În primăvară, însă, aceeași firmă care a realizat cei 5,3 kilometri de șosea rapidă de la granița cu Ungaria va începe lucrările și la lotul alăturat, Biharia-Chiribiș, cu o lungime de 29 de kilometri.

Sursa: g4media.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419