Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Premieră pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: În zona alunecării de teren de la Oiejdea a început eliminarea umpluturii din fața coloanelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premieră pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: În zona alunecării de teren de la Oiejdea a început eliminarea umpluturii din fața coloanelor

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, antreprenorul grec Aktor a început astăzi să elimine umplutura de pământ din fața coloanelor forate, în zona alunecării de teren de la Oiejdea.

Eliminarea umpluturii va permite constructorului să lucreze ulterior la structura propriu zisă a autostrăzii și să realizeze într-un final celelalte două benzi de circulație.

Tot în zona alunecării de teren, era o activitate intensă, mai mulți muncitori lucrând la torcretarea zidului de coloane. La alunecare se mai lucra la montarea de geocelule pe taluz și la așternerea de pământ vegetal.

YouTube video

La spațiile de servicii de la Oiejdea se lucra la asfaltări și la betonarea centurii clădirii viitoarelor toalete.

YouTube video

În nodul rutier Teiuș, la viitorul Centru de Întreținere și Monitorizare (CIM) se efectuau lucrări la iluminat, la instalații electrice și la structura viitoarelor clădiri, respectiv betonări și lucrări de zidărie.

YouTube video

Eliminarea umpluturii din fața zidului de coloane forate este un pas important care va permite constructorului să înceapă într-un final lucrările la partea carosabilă a autostrăzii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea