Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou.

Citește și: VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sute de srilankezi din Alba și nu numai vor petrece sâmbătă, 27 aprilie, pe malul râului Ampoiului, pentru a sărbători noul an.

”Noi suntem aici singuri, familiile noastre sunt în Sri Lanke. O să venim aici, o să dansăm, jocuri, o să avem mâncare tradițională, o să ne distrăm. Așteptăm srilankezi din toată Alba, Sibiu, Cluj, Arad”, au transmis pentru ziarulunirea.ro organizatorii petrecerii.

YouTube video

Aceștia spun că o să fie servite preparate tradiționale din Sri Lanka, care o să fie preparate fie la fața locului, fie acasă și aduse pe malul Ampoiului. Atmosfera o să fie întreținută de doi DJ-ei srilankezi, care se află în România la muncă.

Organizatorii îi invită și pe locuitorii din Alba Iulia să li se alăture, pentru a le cunoaște tradițiile și obiceiurile, dar și pentru a gusta preparatele tradiționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea