VIDEO: Poliția face verificări după ce două eleve s-au lovit și îmbrâncit într-un parc din Alba Iulia

Poliția Alba face verificări după ce două eleve s-au lovit și îmbrâncit, joi, într-un parc din Alba Iulia, cazul fiind semnalat de către o femeie, care a filmat incidentul, însă la sosirea polițiștilor adolescenții plecaseră.

”Am avut un apel pe 112 prin care erau sesizate fapte de tulburare a liniștii publice, colegii s-au deplasat acolo, dar când au ajuns nu au mai găsit pe nimeni și nicio persoană care să reclame fapte de agresiune. Continuăm cercetările și o să vedem ce s-a întâmplat exact. Facem verificări, între timp nu s-a depus nicio plângere din partea vreunei persoane implicate”, potrivit Poliției Alba.

La rândul lor, reprezentanții IȘJ Alba analizează imaginile de agresiune apărute în spațiul public.

Imaginile au fost trimise de către un cititor, într-un mesaj pe contul de facebook al ziarului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

nedumeritul 1 februarie 2018 at 20:05

…aveau sau nu aveau motive?, ..problemele sunt doar cele pe care le fac orgoliul si mindria noastra- egoul personal,… da desigur aveau motive… De care ?, doar ele stiu sau nici ele nu stiu. Asa se antampla dintr-o multitudine infinita de posibilitati , …alege o astfel de posibilitate. Nu ar trebui judecate…, poate nici ele nu stiu… de ce?, ..Doar noi stim. Cel ce stie nu vorbeste , cel ce vorbeste nu stie, …Mare dilema,…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...