Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pilotul albaiulian Tudor Pop, surpriză emoționantă de ziua unei fetițe, la Deva Super Rally: „A fost un cadou perfect”

FURDUI Alexandru

Publicat

în

VIDEO| Pilotul albaiulian Tudor Pop, surpriză emoționantă de ziua unei fetițe, la Deva Super Rally: „A fost un cadou perfect”

Pilotul albaiulian Tudor Adrian Pop, participă astăzi la Deva, la etapa a treia a Campionatului Național de Super Rally.

În cursul zilei de vineri, acesta i-a oferit unei fetițe, care își va aniversa ziua de naștere în curând, un cadou neașteptat și a luat-o lângă el în mașina de concurs la startul festiv.

YouTube video

„Îmi place să fac bucurii copiilor deoarece pentru ei asta este o amintire de neuitat. În data de 4 iulie va fi ziua ei și am zis să-i fac o bucurie, să vadă cum este într-o mașină de concurs. A fost un cadou perfect, sper că mi-a ieșit surpriza pe care i-am făcut-o și din ce-mi spunea mama ei chiar a fost emoționată”, a declarat Tudor Adrian Pop pentru ziarulunirea.ro.

Tânărul pilot este pregătit să obțină o performanță mai bună decât locul trei pe care s-a clasat în orașul natal la Alba Iulia.

„Am apucat să fac de dimineață două ture de antrenament, să văd care sunt particularitățile traseului, destul de denivelat și cu porțiuni în care este praf. Ne adapătăm, mie îmi place, mașina merge bine și suntem pregătiți pentru manșa de concurs.

Eu zic ca acum putem să ne luptăm pentru un loc mai bun decât locul 3 obținut la Alba Iulia, eu mă simt mai pregătit”, ne-a mai spus Tudor.

Nu ne rămâne decât să-i urăm succes în cele două manșe de concurs care au început la ora 13.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Călin Hartzos, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis la Academia Forțelor Aeriene a SUA, pe singurul loc repartizat elevilor de colegiu militar din România, în acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Călin Hartzos, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis la Academia Forțelor Aeriene a SUA, pe singurul loc repartizat elevilor de colegiu militar din România, în acest an Absolventul Călin Hartzos a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii din Statele Unite ale Americii, Academia Forțelor Aeriene din Colorado Springs”, pe sigurul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea