Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Peste 200 de polițiști din Alba au participat la stagii de pregătire, în primele 5 luni ale anului 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Peste 200 de polițiști din Alba au participat la stagii de pregătire, în primele 5 luni ale anului 2023

Peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au participat la stagii de pregătire organizate de Biroul Pregătire Profesională, în primele 5 luni ale anului 2023. Cei 18 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția aprilie 2023, repartizați la structurile inspectoratului, au parcurs un prim stagiu.

În perioada ianuarie – mai 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, care este structura specializată în realizarea activităților de formare profesională, a organizat 14 stagii în domeniile pregătirii tactice, educației fizice și autoapărării, pregătirii în domeniul tragerii cu armamentul din dotare și conducerii autovehiculelor în condiții de siguranță, atât în regim de circulație normal cât și în regim de circulație prioritar, impus de situații deosebite.

YouTube video

La aceste stagii au luat parte peste 200 de polițiști, majoritatea din structurile operative, care acționează în stradă, în interacțiune directă cu cetățenii.

În perioada 24 aprilie – 5 mai, cei 18 agenți de poliție, absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția aprilie 2023, care și-au început activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Alba, au participat la un prim stagiu de pregătire, pentru a-și completa cunoștințele și a-și îmbunătăți deprinderile, în scopul realizării unor intervenții eficiente la evenimente.

În activitățile de pregătire, specialiștii din cadrul Biroului Pregătire Profesională folosesc diferite scenarii și simulează diversele faze ale intervenției, iar cursanții își însușesc atât teoretic cât și în mod practic, regulile de intervenție.

În anul 2022, Biroul Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat 319 activități de pregătire, pe toate cele 4 paliere de pregătire, la care au luat parte toți polițiștii inspectoratului.

Creșterea nivelului de pregătire profesională este una dintre prioritățile Inspectoratului de Poliție Județean Alba, scopul fiind îmbunătățirea calității serviciului polițienesc și asigurarea unei reacții ferme și corecte la evenimentele aflate în competența de soluționare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea