Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba: Două persoane din Ocna Mureș, bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba: Două persoane din Ocna Mureș, bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc

Astăzi, 24 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 4 percheziții, în județele Alba și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că două persoane din Ocna Mureș ar fi procurat droguri de risc și mare risc, de la persoane din județul Cluj, pe care le-ar fi transportat și comercializat.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3 kilograme de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie și recipiente cu urme vegetale.

YouTube video

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al jandarmilor.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea