Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda s-au montat parapeții de protecție în zona alunecării de la Alba Iulia Nord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda s-au montat parapeții de protecție în zona alunecării de la Alba Iulia Nord

Vești bune de la alunecarea de teren din dealul de la Pârâul Iovului, antreprenorul italian Pizzarotti a montat parapetul de protecție în zona în care a fost alunecarea de teren.

Reamintim că, la Alba Iulia Nord, a avut loc o alunecare de teren în rambleu, traficul rutier fiind închis inițial pentru 30 de zile, termenul fiind prelungit ulterior la 90 de zile.

YouTube video

După montarea parapetului, constructorul mai trebuie să realizeze marcajele, iar după verificările pe care le va efectua CNAIR și Poliția Rutieră, se va putea da drumul circulației.

Lucrările la alunecarea de teren au fost realizate pe banii constructorului italian, întrucât lotul I al autostrăzii A10 Sebeș-Turda este în garanție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea