Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, în luna noiembrie se va circula pe ambele sensuri în zona alunecării de teren de la Oiejdea

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, în luna noiembrie se va circula pe ambele sensuri în zona alunecării de teren de la Oiejdea

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, așa cum promite antreprenorul grec Aktor, în luna noiembrie a anului curent vor fi finalizate lucrările la partea carosabilă în zona alunecării de teren de la Oijdea și se va circula pe ambele sensuri de mers, fără restricții.

La km 19, antreprenorul a terminat de așternut balastul stabilizat pe toată porțiunea autostrăzii și a început asfaltarea. Potrivit informațiilor obținute de Ziarul Unirea, până în luna noiembrie vor fi terminate toate lucrările care țin de infrastructura rutieră.

YouTube video

Astăzi, pe lângă asfaltări, la Oiejdea se mai lucra la armarea, cofrarea și betonarea grinzilor unor ancore, la betonarea rigolelor și la torcretarea zidului de coloane forate.

YouTube video

Pe lângă lucrările la alunecare, antreprenorul mai are de efectruat lucrări la spațiile de servicii de la Oiejdea și la Centrul de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș. La CIM se lucra la instalațiile electrice la clădirile C2 și C4.

YouTube video

Există șanse reale ca din luna noiembrie să putem circula pe autostrada A10 Sebeș-Turda fără restricții, în zona alunecării de teren.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea