Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda au început lucrările la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul pe un sens de mers la Alba Iulia Nord

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda au început lucrările la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul pe un sens de mers la Alba Iulia Nord

În zona Alba Iulia Nord, antreprenorul Pizzarotti a început astăzi lucrările la alunecarea de teren care afectează sensul de mers Sebeș-Turda. Potrivit informațiilor obținute de ziarulunirea.ro va fi excavată toată porțiunea supusă alunecării, va fi drenată apa iar ulterior se va decide ce soluție va fi adoptată.

Citește și: Abia inaugurată, autostrada A10 Sebeș-Turda o ia la vale: alunecare de teren în rambleu și crăpturi în asfalt, la Alba Iulia Nord

Traficul pe sensul de mers Sebeș-Turda este închis pentru 30 de zile, circulația realizându-se acum prin nodul rutier, pe bretelele 3 și 4, dar e puțin probabil ca lucrările la alunecare să fie terminate în acest termen.

YouTube video

Reamintim că ziarulunirea.ro a fost prima publicație care a sesizat faptul că au intervenit fisuri, iar ulterior crăpături în carosabil pe autostrada A10 Sebeș-Turda, pe sensul de mers Sebeș-Turda, cel mai probabil fiind vorba de o alunecare de teren în rambleu.

Potrivit comunicatului CNAIR: „Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023 ora 10:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel: ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza și revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4.

Menționăm că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent în zona cu restricții și să respecte semnalizarea rutieră din zona lucrărilor”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea