VIDEO: Opt străzi din Cugir vor fi modernizate în cadrul unui proiect în valoare de 4,5 milioane de Euro

Primarul Cugirului, Adrian Teban, a anunţat vineri în cadrul unei conferinţe de presă că opt străzi din localitatea pe care o administrează vor intra de anul viitor într-un amplu proces de modernizare, pentru care s-a obţinut finanţare în valoare de 20 de milioane de lei (circa 4,5 milioane de Euro).

“Este vorba despre străzile, Avram Iancu, Mihai Viteazul, Drăgana, 21 Decembrie, Eroilor, 1 Mai, Vasile Alecsandri şi Dobrei”, a precizat Teban.

ELIT

Banii vor veni din fonduri europene şi parţial de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

4 Comentarii

plesa 3 august 2012 at 17:59

N-ar fi rau …. Sper ca in premiera,sa se foloseasca TOTI cei 2000000 de lei noi .

xxl 3 august 2012 at 19:00

Cum nu mai e Nutzi la MDRT se deschide robinetul la fonduri si pt primarii de alta culoare decat cea portocalie. Au stat cam mult dosarele „la prafuit” in MDRT.
Sa speram ca pt realizarea lucrarilor vor fi selectate alte firme decat cele consacrate deja in Cugir (P&P Dal Construct) pentru a fi finalizate in termen scurt si a fi executate cu personal calificat pt asemenea lucrari si utilaje adecvate.
Ne-am cam saturat de lucrari facute „pe genunchi” de firmele(a) de favorite(a) ale d-lui Primar! Comisionul circula din orice directie.

felix 4 august 2012 at 22:30

macar cu astea se mai face ceva si la noi in oras! dar ar fi si mai bine daca s-ar mai crea ceva locuri de munca!!! ca de astea chiar ducem lipsa!!! sau daca avem trotuare bune se pot plimba in conditii optime,pensionarii si somerii.

alex 6 august 2012 at 14:12

Or sa mai vina ele proiecte, sa speram doar ca nu se reintoarce PDL la guvernare. Locuri de munca se vor crea dupa modernizarea halelor din fostul MSR, unde sa speram ca vor veni investitori…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...