Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VIDEO| O tânără din Alba, premiu la emisiunea „Super Neatza cu Răzvan și Dani”: Cum poate ajunge degustător la „Chefi la cuțite”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| O tânără din Alba, premiu la emisiunea „Super Neatza cu Răzvan și Dani”: Cum poate ajunge degustător la „Chefi la cuțite”

Aura Covaci, o tânără în vârstă de 27 ani din municipiul Alba Iulia a fost prezentă în a doua zi de paște la emisiunea „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce s-a calificat pentru prima etapă a concursului „Degustare la cuțite”.

Preparatul cu care tânăra s-a înscris a constat din pâine prăjită cu avocado, roșii, ouă ochiuri și kiwi.

YouTube video

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

După prima etapă tânăra a câștigat un kit de gătit alcătuit din 5 ustensile din bambus în suport, 1 cântar de bucătărie cu afișaj electronic și 1 set complet textile premium. De asemenea, concurenta a primit un abonament pe un an în platforma AntenaPLAY.

A doua etapă este cea în care toți înscrișii în platforma degustare.a1.ro se califică pentru rolul de degustător al unei probe la Chefi la Cuțite dacă răspund corect la întrebarea ediției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO| „Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir Sâmbătă, 25 mai, pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir, a avut loc un spectacol de reconstituire istorică intitulat „Bătălia pentru Singidava”. Organziatorii evenimentului au fost Primăria și Consiliul Local Cugir, Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir, Asociația „Dacii Singidavei” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea