Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| O nouă performanță pentru sportivul Avram Iancu: A traversat înot Marea Galileii: „Voi înota acolo unde Hristos a umblat pe ape”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| O nouă performanță pentru sportivul Avram Iancu: A traversat înot Marea Galileii: „Voi înota acolo unde Hristos a umblat pe ape”

Sportivul Avram Iancu a reușit o nouă performanță în ape deschise după ce a traversat înot Marea Galileii, pe o distanță de aproape 21 de kilometri.

Avram Iancu a înotat peste 20 de kilometri, traversând Marea Galileii în aproximativ 12 ore. El a început la 3 dimineața și a terminat după ora 3 după-masa. Nu mulți sportivi se pot lăuda cu o astfel de pferformanță.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Dincolo de efortul sportiv, mă copleşeşte încărcătura spirituală şi toată simbolistica locului. E locul unde doresc să-i mulţumesc lui Dumnezeu!”, a declarat Avram Iancu pentru Agerpres înaintea cursei.

„Este cel mai special înot din viaţa mea, cu un simbolism puternic: voi înota acolo unde Mântuitorul Nostru a umblat pe ape. Voi traversa înot Marea Galileii, din Israel, pe lungime de 20,5 km. Cel mai mare pericol de acolo este vântul. Dincolo de efortul sportiv, mă copleşeşte încărcătura spirituală şi toată simbolistica locului. E locul unde doresc să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările sale şi pentru tot ceea ce am putut realiza în acest domeniu frumos al înotului în ape deschise”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Avram Iancu.

Înotătorul din Petroşani a spus că ideea acestei curse înot i-a venit anul trecut, după ce a aflat că există posibilitatea ca această traversare să fie omologată oficial, menţionând că până acum 68 de persoane au reuşit această performanţă.

„Mi-a încolţit această idee de a înota în cel mai special loc de pe planetă, după părerea mea. Anul acesta, fiind sănătos – un dar de la Dumnezeu, voi încerca această performanţă sportivă, să traversez un lac extrem de capricios. În acelaşi timp voi încerca bucuria şi simbolistica acestui loc”, a spus Iancu.

Sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea