Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: O nouă distincție pentru Alba Iulia – mențiune specială din partea organizației ”Europa Nostra”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Alba Iulia a fost premiat de organizația ”Europa Nostra” pentru rezultatele lucrărilor de conservare a patrimoniului, executate în Cetatea Alba Carolina. Anunțul a fost făcut astăzi, de primarul Mircea Hava, în ședința de Consiliu Local.

Mențiunea specială pentru Alba Iulia, din 197 de candidați din 30 de țări ne onorează și este un lucru deosebit, în special că vine după recunoașterea noastră ca ”Destinație de Excelență”. (…) Este foarte bine că specialiștii recunosc eforturile care au fost făcute pentru conservare”, a declarat primarul Mircea Hava.

Potrivit edilului albaiulian “Europa Nostra” este o organizaţie care promovează protejarea patrimoniului cultural şi natural, patronată de tenorul Placido Domingo. În acest an au fost anunțați 30 de câștigători cu proiecte din domeniul conservării patrimoniului cultural, cercetare, educaţie. Premiile vor fi decernate în luna iunie, la Atena.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos, după ce promisiunile privind sediul operatorului și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea