Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: O nouă distincție pentru Alba Iulia – mențiune specială din partea organizației ”Europa Nostra”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia a fost premiat de organizația ”Europa Nostra” pentru rezultatele lucrărilor de conservare a patrimoniului, executate în Cetatea Alba Carolina. Anunțul a fost făcut astăzi, de primarul Mircea Hava, în ședința de Consiliu Local.

Mențiunea specială pentru Alba Iulia, din 197 de candidați din 30 de țări ne onorează și este un lucru deosebit, în special că vine după recunoașterea noastră ca ”Destinație de Excelență”. (…) Este foarte bine că specialiștii recunosc eforturile care au fost făcute pentru conservare”, a declarat primarul Mircea Hava.

Potrivit edilului albaiulian “Europa Nostra” este o organizaţie care promovează protejarea patrimoniului cultural şi natural, patronată de tenorul Placido Domingo. În acest an au fost anunțați 30 de câștigători cu proiecte din domeniul conservării patrimoniului cultural, cercetare, educaţie. Premiile vor fi decernate în luna iunie, la Atena.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli

Unirea Ziarul

Publicat

în

Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli      În contextul în care opoziția strigă mai tare decât oricine, având senzația că dreptatea aparține celui care o măsoară în decibeli, liniștea dezbaterii despre comasare ar trebui să provină din forța argumentelor. Dacă suntem sinceri cu noi și înțelegem realitatea socială pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea