Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Noi detalii despre TRAGEDIA care a zguduit Alba: Posibile cauze ale faptelor ȘOCANTE ale tânărului care și-ar fi ucis fiul și apoi s-ar fi sinucis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi detalii despre TRAGEDIA care a zguduit Alba: Posibile cauze ale faptelor ȘOCANTE ale tânărului care și-ar fi ucis fiul și apoi s-ar fi sinucis

Apar noi detalii despre cumplita tragedie care a îngrozit întreaga comunitate din Alba Iulia. Vecinii bărbatului, care locuia cu chirie în Ampoi, spun că femeia l-a părăsit pentru că s-ar fi purtat urât cu ea. Cei doi, R.B.L. și I.C.G. locuiau de aproximativ doi ani în acel bloc, însă femeia l-a părăsit din toamna anului trecut și s-a mutat cu copilașul în altă parte.

Citește și: ȘOCANT: Un bărbat și un copilaș de doar un an găsiți SPÂNZURAȚI într-un apartament din Alba Iulia. Posibilă CRIMĂ urmată de SINUCIDERE

„Îi întâlneam pe drum, ne salutam. Bărbatul era despărțit de mama copilului de anul trecut, chiar l-am întrebat unde e nevasta și copilul și mi-a răspuns că au plecat pentru că s-a purtat urât cu ea. Copilul nu l-am văzut decât o singură dată la el, săptămâna trecută. L-am întrebat dacă s-a împăcat cu familia și a zis că e doar în vizită. Nu părea așa de trist, era bucuros că era cu copilul. Aseară nu am auzit nimic, pentru că eu am aparat de oxigen și ma uitam și la meciul de fotbal”, a declarat unul dintre vecinii bărbatului.

YouTube video

„Eram plecat în oraș și când am venit era plin de poliție. Din auzite de la vecini, o persoană de sex masculin și-a pus capăt vieții și pe lângă el a fost găsit și un copilaș. Am înțeles că eu un tip destul de tânăr, din zona Vințu și stătea în chirie aici. Mi se pare un gest de lașitate și orice problemă oricât de gravă se poate rezolva, nu trebuie să recurgi la asemenea gesturi. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească”, a spus alt vecin.

YouTube video

Reamintim că în cursul nopții de 25 spre 26 martie polițiști au găsit un bărbat de 27 de ani și pe fiul acestuia, un copilaș în vârstă de doar un an, spânzurați într-un apartament din cartierul Ampoi din Alba Iulia.

O femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener. După ce bărbatul a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului, polițiști și proprietarul apartamentului au intrat în casă unde cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea