Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO „Mugurii Crucii Roșii”, la Alba Iulia: 16 echipaje de la grădinițele din județ au participat la ediția a XII-a a concursului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO „Mugurii Crucii Roșii”, la Alba Iulia: 16 echipaje de la grădinițele din județ au participat la ediția a XII-a a concursului

Mai multe echipe formate din copilași de la grădinițele din județ au participat la a Xii-a ediție a concursului „Mugurii Crucii Roșii.” Obiectivul concursului a fost promovarea sănătății în rândul acestora.

Astăzi, 10 Aprilie 2024, a avut loc a XII-a ediție a concursului județean „Mugurii Crucii Roșii”, desfășurat la Palatul Principilor din Alba Iulia, concurs care promovează un stil de viață sănătos în rândul preșcolarilor prin formarea unei conduite alimentare corecte, consum de fructe și legume, consum de apă plată în detrimentul băuturilor carbogazoase, reguli de igienă personală și de acordare a primului ajutor și mișcare zilnică susținută.

Concursul a constat în trei probe: o întrebare din tematica educației pentru sănătate, o probă sportivă/ traseu aplicativ și o probă practică – un sandwich sănătos și haios.

Și în acest an au participat 16 echipaje formate din câte 3 copii de la grădinițele de pe raza județului Alba: Alba Iulia, Ocna Mureș, Sebeș, Cugir, Blaj și Zlatna.

Alături de noi au fost prezenți partenerii noștri educaționali: Inspectoratul Școlar Județean Alba – Insp. școlar, Elena Ignat; Primăria Municipiului Alba Iulia- Viceprimar, Filimon Marius; Direcția de Sănătate Publică Alba – Director, Alexandru Sinea; Crucea Roșie Filiala Alba –Director, Adrian Dușa și Medicul școlar- Iuliana Ferencz, care au jurizat concursul.

YouTube video

Toate echipajele participante s-au descurcat foarte bine la toate probele concursului și au fost recompensate cu diplome și premii oferite de Crucea Roșie Filiala Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Moldovan David Marius, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș a obținut locul III la Olimpiada Națională de Geografie

Bogdan Ilea

Publicat

în

Moldovan David Marius, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș a obținut locul III la Olimpiada Națională de Geografie Premiul al III-lea la Olimpiada Națională de Geografie a fost obținut de către elevul Moldovan David Marius care învață la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. Citește și: Popa Vlad Petru, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea