Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Moment emoționant de 1 Decembrie 2022, la Alba Iulia: Micul Patriot, Gino, Vlad Lință și Corul Theotokos au interpretat imnul „Deșteaptă-te, române!”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

VIDEO| Moment emoționant de 1 Decembrie 2022, la Alba Iulia: Micul Patriot, Gino, Vlad Lință și Corul Theotokos au interpretat imnul „Deșteaptă-te, române!”

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Casa de Cultură a Studenților și-a dorit să facă, albaiulienilor și românilor de pretutindeni, un cadou de suflet la aniversarea a 104 ani de la Înfăptuirea Marii Uniri.

Videoclipul Imnului de Stat al României, “Deșteaptă-te, române!”, a fost realizat după un concept artistic al directorului instituției, Gheorghe Berghian, a.k.a. Gino, cunoscut interpret de muzică ușoară, compozitor și producător muzical. Acestui demers i s-au alăturat Tudor Limbean – Micul Patriot, Vlad Lință – elev al Colegiului Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia și Corul de copii “Theotokos”, coordonat de părintele Nicolae-Călin Bulac, făcând din Imnul Național, printr-o interpretare de excepție, un dar de suflet și oferit din suflet tuturor.

YouTube video

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia este o instituție care susține și promovează tinerii talentați, actul cultural artistic, dar și valorile, tradițiile și patriotismul. George Topârceanu spunea: “A fi patriot nu e un merit, e o datorie.” Să fim, deci, patrioți!

Vă dorim audiție și vizionare plăcută!

La mulți ani, români! La mulți ani, România!

Muzică: Anton Pann
Versuri: Andrei Mureș(i)anu
Orchestraţie: Nicolaie Beşleagă
Vioară: Daniel Iancu (Ticușor)
Mix/Master: Tudor Marciu
Video: Petre Muntean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier

Bera Larisa

Publicat

în

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci (76 de ani), a murit pe patul de spital. El era internat de aproape o lună de zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea