Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Moment emoționant de 1 Decembrie 2022, la Alba Iulia: Micul Patriot, Gino, Vlad Lință și Corul Theotokos au interpretat imnul „Deșteaptă-te, române!”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Moment emoționant de 1 Decembrie 2022, la Alba Iulia: Micul Patriot, Gino, Vlad Lință și Corul Theotokos au interpretat imnul „Deșteaptă-te, române!”

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Casa de Cultură a Studenților și-a dorit să facă, albaiulienilor și românilor de pretutindeni, un cadou de suflet la aniversarea a 104 ani de la Înfăptuirea Marii Uniri.

Videoclipul Imnului de Stat al României, “Deșteaptă-te, române!”, a fost realizat după un concept artistic al directorului instituției, Gheorghe Berghian, a.k.a. Gino, cunoscut interpret de muzică ușoară, compozitor și producător muzical. Acestui demers i s-au alăturat Tudor Limbean – Micul Patriot, Vlad Lință – elev al Colegiului Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia și Corul de copii “Theotokos”, coordonat de părintele Nicolae-Călin Bulac, făcând din Imnul Național, printr-o interpretare de excepție, un dar de suflet și oferit din suflet tuturor.

YouTube video

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia este o instituție care susține și promovează tinerii talentați, actul cultural artistic, dar și valorile, tradițiile și patriotismul. George Topârceanu spunea: “A fi patriot nu e un merit, e o datorie.” Să fim, deci, patrioți!

Vă dorim audiție și vizionare plăcută!

La mulți ani, români! La mulți ani, România!

Muzică: Anton Pann
Versuri: Andrei Mureș(i)anu
Orchestraţie: Nicolaie Beşleagă
Vioară: Daniel Iancu (Ticușor)
Mix/Master: Tudor Marciu
Video: Petre Muntean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea