Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Moment de reculegere în memoria lui Alin Cucui, la ședința de Consiliu Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierii județeni au păstrat luni, la începutul ședinței, un moment de reculegere în memoria fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Alin Cucui.

Alin Cucui, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a fost găsit spânzurat miercuri dimineața, în casa părinților săi, din Alba Iulia.

Acesta a fost ales consilier județean pe listele PNL în urma alegerilor din iunie 2016, iar apoi ales cu votul majorității vicepreședinte. A fost ales pentru prima dată în funcția de vicepreședinte al CJ Alba în 2008 și apoi reales în 2012 și în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

YouTube video

Cucui era pasionat de fotbal, fiind văzut în mai multe rânduri la meciurile de acasă ale echipelor din liga a treia, din județul Alba. Alin Cucui ar fi împlinit 42 de ani pe data de 31 mai, era căsătorit și avea o fată.

Acesta a fost înmormântat vineri, 13 aprilie 2018, la Cimitirul municipal Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea