Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Video| Miron Cozma, implicat într-o ALTERCAȚIE cu un cetățean, în Parcul Unirii din Alba Iulia. Cum s-a comportat fostul lider al minerilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a fost implicat într-un scandal cu un cetățean, în Parcul Unirii din Alba Iulia. Acesta a avut o criză de nervi și a înjurat ca la ușa cortului, după ce un bărbat i-a răspuns că a meritat acei 11 ani de pușcărie primiți în urma mineriadelor pentru care a fost judecat.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a fost implicat duminică, 1 decembrie, într-un scandal la Alba Iulia, în zona Parcului Unirii, intrând într-o altercație cu un cetățean.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cunoscut ca fiind o fire scandalagie, acesta se plimba prin zona Cetății, vorbind cu lumea, când la un moment dat a fost foarte iritat de răspunsul unui bărbat.

Îndreptându-se către bărbatul care l-a scos din sărite, Cozma declarase că a făcut pușcărie, fiindcă „a fost bun și prost”, după care a continuat cu o serie de înjurături și amenințări.

YouTube video

„Te bat de te p**i pe tine f***-ti m***i m*-**i de jeg” a afirmat, în mod golănesc, fostul lider al minerilor, amenințând că i-ar bate pe toți.

Miron Cozma a fost eliberat în urmă cu 12 ani, în 2007, dar cu acest gest, a demonstrat din nou că, acesta este nivelul lui murdar în care continuă să se zbată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren Un bărbat de 38 de ani, din Alba, a decedat duminică dimineața după ce a pătruns cu mașina pe  […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea