VIDEO: Mihai Toader aproape de eliminarea din MasterChef. “ Mi-am lăsat capul în pământ şi am zis: îi gata!”

Botezul fetiţei lui Mihai Petre a fost pentru cugireanul Mihai Toader un succes! Acesta şi-a condus echipa spre victorie, meniul pregătit de ei fiind mai apreciat decât a celeilalte echipe, de către vedetele prezente la eveniment.

Concursul a continuat însă cu probe dificile cum ar fi prepararea unui meniu specific italienesc  şi pregătirea unui homar care încă mişca în acvariu când concurenţii au trebuit să se apuce de treabă.

INFORMARE COVID-19

Dacă de aceste probe Mihai a trecut cu bine, ultima probă a ediţiei precedente a însemnat pentru cugirean intrarea pe lista scurtă a celor care vor fi nevoiţi să treacă prin proba sub presiune care însemnă  eliminarea unuia dintre ei.

Mihai se află pentru prima data in această situaţie iar explicaţia nu este lipsa talentului sau a pasiunii pentru gătit, ci faptul ca s-a simţit foarte rău: “ Când eşti bolnav, aşa ţi-e şi farfuria. După cum eşti tu.”  La aceeaşi concluzie a ajuns si bucătarul chef care i-a spus lui Mihai că preparatul nu este gătit bine. Fără a se simţi neindreptăţit ci din contră, conştient de primul său eşec la Masterchef, Mihai a avut o singură replică: “Mi-am lăsat capul în jos şi am zis: îi gata!”.

Dacă va fi sau nu gata, vom vedea in următoarea ediţie a concursului care va începe cu proba sub presiune, în urma căreia cel puţin un concurent va fi eliminat. Să sperăm că acesta nu va fi Mihai!

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...