VIDEO| Mesajul lui Bogdan, interpretul mimico-gestual al Guvernului, pentru cei care pot să audă: „Stați acasă acum, pentru ca în viitor să ne putem îmbrațișa”

Bogdan Anicescu, tânărul interpret în limbajul mimico-gestual, care apare în declaraţiile live transmise de către autorităţi în ceea ce priveşte epidemia cu noul coronavirus în România, a transmis un mesaj pentru cei ce pot să audă.

„Mesajul meu pentru voi ce care puteți să mă auziți este simplu, Stați acasă acum, pentru ca în viitor să ne putem îmbrațișa”.

ELIT

„Pe Bogdan îl cunoașteți de la conferințele de presă legate de evoluția Covid-19 (Coronavirus). El este interpret în limbajul mimico-gestual și vine în ajutorul celor care au dificultăți de auz. Astăzi, a dorit să vă transmită un mesaj, nu doar cu prin limbajul semnelor, dar și cu voce!”, se arată într-o postare a Ministerului Afacerilor Interne, care atașează un video cu Bogdan.

Stați acasă!

Pe Bogdan îl cunoașteți de la conferințele de presă legate de evoluția Covid-19 (Coronavirus).El este interpret în limbajul mimico-gestual și vine în ajutorul celor care au dificultăți de auz. Astăzi, a dorit să vă transmită un mesaj, nu doar prin limbajul semnelor, dar și cu voce!

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Sâmbătă, 28 martie 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...