Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Mamiferele mari din Parcul Natural Apuseni: Documentar spectaculos filmat în aria protejată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Mamiferele mari din Parcul Natural Apuseni: Documentar spectaculos filmat în aria protejată

Un documentar care prezintă mamiferele mari care populează Parcul Natural Apuseni, a fost postat în mediul online de către reprezentanții parcului.

În cadrul filmului sunt prezentate animale precum urși, râși, capre negre, vidre, lupi sau cerbi.

YouTube video

Peisajele care îți taie respirația și animalele pe care majoritatea dintre noi le vedem doar în documentare, fac acest film de prezentare foarte special.

Documentarul a fost făcut în cadrul proiectului „Elaborarea instrumentelor pentru managementul adaptativ al capitalului natural din ariile protejate Parcul Natural Apuseni, ROSCI0002 Apuseni, ROSPA0081 Munții Apuseni – Vlădeasa și ROSCI0016 Buteasa” cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

„Avem plăcerea să lansăm filmul documentar scurt cu MAMIFERELE MARI din Parcul Natural Apuseni și ariile naturale protejate integrate”, au transmis reprezentanții Parcului Natural Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea