Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO: Mai tare ca harlem shake-ul! Demonstrație de sport extrem parkour la Alba Iulia. Adrenalină la maxim!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă ați văzut de curând prin oraș mai mulți tineri umblând ciudat, iată care este explicația:

Ultima ispravă a tinerilor traceuri – praticanți de free run – din mai multe orașe din țară a fost realizată recent în municipiul Alba Iulia. Comunitatea celor care practică acest sport extrem s-a reunit recent în orașul nostru, la invitația tinerilor albaiulieni parkour-iști, ocazie cu care au montat un filmuleț cu antrenamentele și trick-urile pe care le-au făcut în mai multe locații.

În doar 6 zile videoclipul a obținut peste 1.000 de vizualizări.

Parkour reprezintă un nou curent în ceea ce înseamnă sport extrem iar popularitatea sa este în continuă creștere, atât în țara noastră cât și la nivel mondial. Acesta presupune să treci peste orice obstacol prin găsirea celui mai eficient şi mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B folosind doar mijloacele propriului corp. Practicanții acestui sport periculos se numesc traceuri, iar antrenamentul include elemente din spațiul cotidian cum ar fi balustrade, ziduri, copaci, clădiri,etc.

Tinerii din comunitatea traceur.ro îi avertizează pe cei care vor să înceapă practicarea de free run că “mplicarea in parkour poate aduce cu sine cresterea accidentarilor sau chiar moartea. Participa pe propriul tau risc!”.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea