Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Luați, mâncați: TONE de carne expirată de trei ani de zile pe litoral, ridicate de ANPC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luați, mâncați: TONE de carne expirată de trei ani de zile la Costinești, ridicate de ANPC

Instituțiile satului au au pus în aplicare sâmbătă un mandat de percheziție, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea mai multor infracțiuni la Codul Muncii (Legea 53/2003), precum și săvârșirea infracțiunii de comercializare de produse alimentare alterate.

La acțiune au participat poliţişti din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu sprijinul reprezentanților Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

În urma descinderii, care a avut loc la o societate comercială din stațiunea Costinești, au fost identificate 6 camere de congelare, în interiorul acestora fiind descoperite peste 6 tone de alimente (pește și carne), de diverse categorii și sortimente, al căror termen de valabilitate era expirat, pentru unele produse încă din anul 2020.

Cantitatea de carne a fost indisponibilizată, în vederea distrugerii. Totodată, au fost identificate mai multe înscrisuri utile cauzei, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor. După control, au fost depistate și conduse la sediu, pentru audieri, 43 de persoane. La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța. Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea