Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Liceele din Alba care ne dau emoţii la examenul de Bacalaureat 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce ziarulunirea.ro v-a prezentat cele mai bune licee din judeţ şi elevii cu rezultate extraordinare la olimpiade, concursuri şcolare şi respectiv, şefii de promoţie, ne-am gândit să ne facem treaba de presă independentă ce suntem şi să vă arătăm şi liceele cu care ne e ruşine, din cauza rezultatelor dezastruoase din anii precedenţi.

Un necaz mare am întâlnit la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj, unde din 38 doar un singur elev din promoţia curentă a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat. Au fost totuşi alţi trei elevi care au venit din alte serii şi care au reuşit să promoveze examenul însă acest lucru a fost mult prea mic să spele ruşinea.

Tot în 2013 o rată scăzută de promovabilitate la examenul de Bacalaureat 2013 s-a înregistrat la Liceul Tehnologic de Turism şi Alimentaţie de la Arieşeni (10,5%) precum şi la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia (12,5%).

Conform edu.ro, în 2013 Alba a înregistrat rezultate bune la BAC, fiind în prima jumătate a clasamentului în topul judeţelor (locul 8), având o promovabilitate de 62.22%. Promovabilitate filiera Tehnologica: 40.00%. Promovabilitate filiera Teoretica: 80.98%. Promovabilitate filiera Vocaţionala: 73.26%. Promovabilitate promoţia curenta: 66.96%Promovabilitate promoţii anterioare: 39.17%.

Recomandăm astfel absolvenţilor să facă bine şi să pună mâna pe carte, dacă nu doresc să se regăsească în piesa de mai jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea