Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ”Lae Cascadorul”, ultimele pregătiri înainte de show-ul auto, de duminică: Ce cascadorii va face albaiulianul

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| ”Lae Cascadorul”, ultimele pregătiri înainte de show-ul auto, de duminică: Ce cascadorii va face albaiulianul

Lae Dreghici sau ”Lae Cascadorul” cum îl știe toată lumea în Alba Iulia va face duminică, 20 august, un show auto, cu cascadorii impresionante, în zona ”Trei Poduri”.

Citește și: FOTO-VIDEO: Viața lui Lae Cascadorul – un ”spectacol” demn de Cartea Recordurilor. Povestea albaiulianului care a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri!

Evenimentul va avea loc la ora 12.30, în zona Trei Poduri, la ieșire din Alba Iulia. Cascadorul va sări peste o baltă, de pe o rampă din lemn, cu o mașină care a fost special modificată.

Sâmbătă după-masa, Lae Dreghici a făcut ultimele aranjamente pentru evenimentul de duminică și câteva antrenamente înainte de noua săritură pe care o va face.

YouTube video

Cunoscutul cascador Lae Dreghici, în vârstă de 71 de ani, renumit la nivel național prin dificultatea cascadoriilor sale, cu care a impresionat inclusiv în mai multe filme româneşti celebre, vă invită duminică, 20 august, ora 12.30, pe pășunea Lancrăm – zona Trei Poduri (lângă Hotel Allegria) la o serie de noi cascade pregătite special pentru albaiulieni și turiști.

Lae Dreghici a rămas faimos pentru spectaculoasa cascadorie auto din 1995, când a evoluat în faţa a 50.000 de spectatori pe şoseaua de centură din Alba Iulia și când a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri aşezate unul după celălalt, cascadorie care l-a adus și în atenția presei internaționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT pe DN7: Un tânăr de 28 de ani, din Ungaria, s-a răsturnat cu motocicleta în afara carosabilului. A fost transportat la spital

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT pe DN7: Un tânăr de 28 de ani, din Ungaria, s-a răsturnat cu motocicleta în afara carosabilului. A fost transportat la spital Un accident a avut loc miercuri, 17 iulie, în jurul orei 13,45, pe DN 7. Un motociclist din Ungaria a pierdut controlul mopedului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea