Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| La Ponton, noua zonă de agrement cu ștrand, lac și pavilion de evenimente, de la Gârbova de Sebeș, aproape finalizată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| La Ponton, noua zonă de agrement cu ștrand, lac și pavilion de evenimente, de la Gârbova de Sebeș, aproape finalizată

O nouă oază de relaxare și distracție se conturează în județul Alba, în mijlocul naturii, departe de agitația urbană, în comuna Gârbova.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”La Ponton”, noua zonă de agrement își așteaptă cu nerăbdare vizitatorii într-un peisaj idilic, destinația promițând să ofere o varietate de activități pentru toate gusturile. Cu lucrările aproape finalizate, locația își va deschide porțile imediat ce vor fi obținute toate autorizațiile de funcționare.

Zona de agrement va fi o locație modernă, fostul ștrand fiind supus unei transformări care pune accentul pe confort și distracție. Noua piscină are aproximativ 130 de metri pătrați, cu o plajă exterioară în suprafață de peste 200 de metri pătrați, perfectă pentru a te relaxa pe șezlonguri. Pentru cei care doresc să se încumete pe apele lacului, a fost amenajat un nou ponton cu bărcuțe.

YouTube video

Investițiile în această zonă nu se opresc însă aici. Un cort destinat evenimentelor speciale a fost deja montat, fiind doar un prim pas către viitoarea construcție a unui mini-hotel de 3-4 stele. Viitoarea construcție va oferi turiștilor opțiunea de a se bucura de tot confortul în mijlocul naturii, aducând o notă de lux locației.

Pentru cei dornici să experimenteze natura într-un mod unic, zona va integra și facilități de glamping. Turiștii vor avea astfel șansa de a se caza la cort, în mijlocul naturii.

În ceea ce privește aspectul culinar, pentru început vizitatorii vor putea alege din preparatele de la chioșcurile mobile ce vor oferi burgeri savuroși și băuturi răcoritoare. Pe viitor, în planurile de dezvoltare, se regăsește și amenajarea unui restaurant.

Noua zonă de agrement reprezintă o ocazie de a scăpa de rutina zilnică și de a te bucura de momente de neuitat într-un cadru idilic. Noua destinație din comuna Gârbova promite să devină un punct de atracție pentru toți cei dornici de aventură, relaxare și frumusețe naturală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare În Vinerea Mare, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, dar și în toate bisericile ortodoxe are lor Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, iar versurile lui sunt cântate de toți enoriașii prezenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea