Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Klaus Iohannis: Până nu vom avea un vaccin eficient anti COVID-19 nu există altă soluție decât impunerea unor noi restricții severe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Klaus Iohannis susține la această oră o conferință de presă la Palatul Cotroceni, după o ședință de evaluare a măsurilor anti COVID-19, la care au participat premierul Ludovic Orban, miniștrii Sănătății și Apărării, șeful DSU, Raed Arafat, precum și managerii mai multor spitale și reprezentanți ai medicilor de familie.

„Până când nu vom avea un vaccin, nu avem decât posibilitatea impunerii unor restricții severe. Romania se confrunta la rândul ei cu o situație extrem de complicata, iar restricțiile care au intrat în vigoare de ieri au că scop doar protejarea populației și reducerea presiunii uriașe pe sistemul sanitar. Este imperativ să oprim blocarea spitatelor!

YouTube video

E absolut de înțeles că aceste masuri nu sunt deloc populare, după un an în care am fost nevoiți să ne schimbam radical modul de viață. Din păcate, din cauza virulentei acestui virus, am văzut că reglementările mai puțin restrictive s-au dovedit insuficiente. Suntem într-un moment în care e vorba despre noi toți, la un loc.

Trebuie să rămânem realiști și să înțelegem că mai sunt încă de parcurs câteva etape până la vaccinarea propriu-zisa. Romania vă beneficia în mod echitabil de aceste vaccinuri. Avem deja o strategie de vaccinare anti-COVID.

De vaccin vă beneficia inițial tot personalul din domeniul sănătății și persoanele cu cel mai mare risc de a face forme severa de boala. O campanie de vaccinare bine planificata și comunicata eficient ne vă permite să ne întoarcem la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții.” a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: capital.ro hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea