Ziarul Unirea

VIDEO| Klaus Iohannis: Eforturile Guvernului se concentrează pe infrastructură. Autostrăzi și căi ferate

După întrunirea de marți de la Cotroceni cu reprezentanți ai Guvernului, în frunte cu Premierul Ludovic Orban, alături de Vice prim-ministrul Raluca Turcan, Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu și alți miniștri din zona economică, Klaus Iohannis a convocat o conferință de presă în care a expus temele de pe agenda de lucru.

„Eforturile Guvernului se concentrează pe infrastructură. România are foarte mare nevoie de infrastructură și vorbesc aici de autostrăzi și căi ferate. Avem mai multe tronsoane de autostradă pentru a fi incluse în aceste proiecte cu care se vor atrage banii europeni”, a explicat Iohannis.

ELIT

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Marţi, 18 august 2020

„Mai este și partea de agricultură și protecția mediului. Fermierii români au foarte mare nevoie pentru a fi susținuți. Lucrăm pe două direcții importante: Guvernul a prevăzut la rectificarea bugetară fonduri substanțiale pentru despăgubirile fermierilor afectați de secetă.

A doua linie, la fel de importantă, este pregătirea unor proiecte europene, care să vizeze irigațiile, combaterea secetei și a deșertificării, pentru a îmbunătăți întreg cadrul și a veni în sprijinul fermierilor.”, a mai spus Președintele.

Sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419