Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO. Ioan Lazăr, despre parlamentarii de Alba care candidează pentru un nou mandat: Sunt toți mincinoși, niciunul nu a făcut ce a promis. Olar e spaima pădurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că parlamentarii de Alba, care candidează pentru un nou mandat, sunt toți mincinoși, precizând că Olar este ”spaima pădurilor, drujbistul Apusenilor”.

lazar-josan-marincas05”Corneliu Olar, spaima pădurilor, drujbistul Apusenilor (…) în loc să tragă pentru a crea locuri de muncă, el se ocupă de găinării, cu dosare de pensionare, chiar dacă nu e el în față”, a spus Ioan Lazăr într-o conferință de presă.

Olar ocupă locul 2 la Camera Deputaților din partea PNL.

Despre Alexandru Pereș, care e pe primul loc la Senat, Lazăr a spus că e parlamentar de când s-a înființat Parlamentul, iar despre Ioan Dîrzu, primul la Camera Deputaților, a spus că a mers în Munții Apuseni doar în campaniile electorale.

”Sunt curios cum va merge domnul Dîrzu, în zona Munților Apuseni, în campanie, să le spună moților că vine și le face locuri de muncă și fabrici de lapte când el, după ce s-a văzut cu sacii în căruță la alegerile de acum patru ani nu a mai venit să discute cu oamenii și să facă ceva din ceea ce a promis”, a spus Lazăr.

Despre deputatul Clement Negruț, primul pe lista PMP la Camera Deputaților, Ioan Lazăr a spus că ”e puțin mai reținut”, dar îl ”acoperă Băsescu și Țața Leana din Pleșcoi”.

Liderul ALDE Alba a spus despre fostul președinte Băsescu că e ”ipocrit”. (vezi video)

”Băsescu a ars tot pe unde a trecut și acum acuză și justiția și ministere. Nu știu unde încape atâta ipocrizie în omul acela”, a spus Lazăr.

El a subliniat că echipa ALDE, cu Horațiu Josan și Daniel Rusu pe primele locuri la Cameră și Senat, este cea mai bună din Alba.

La rândul său, Ion Marincaș a declarat că ALDE Alba va avea doi parlamentari după alegerile din 11 decembrie, precizând că au candidați cu experiență în administrația locală.

Ioan Lazăr susține că fostul edil al Aiudului Horațiu Josan va fi votat de mai mult de jumătate dintre membrii vechiului PNL, iar primarul din Șpring are șanse să ocupe o poziție eligibilă.

Acesta a mai spus că Ovidiu Jidveian a rămas copreședinte în ALDE Alba și nu este convins că se va retrage din politică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea