Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Inspecție preliminară recepției pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Inspecție preliminară recepției pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda a avut loc în aceste zile o inspecție preliminară recepției, efectuată de reprezentanții CNAIR pentru a verifica ce lucrări mai sunt de efectuat.

În acest moment, în ce privește partea de carosabil, antreprenorul grec Aktor a dat în circulație tot segmentul de autostradă pe care se circulă momentan cu o limitare de viteză la 100 km/h, nefiind însă probleme. Traficul este fluent mai ales după ce din luna noiembrie se circulă pe toate benzile în zona alunecării de teren de la Oiejdea.

YouTube video

De principiu ca lucrări mari antreprenorul mai are de efectuat consolidări în zona alunecării de teren de la Oiejdea, dar acestea nu vor afecta partea carosabilă implicit traficul rutier. De asemenea pentru anul viitor constructorul trebuie să mai finalizeze Spațiile de servicii de la Oiejdea și centrul de Întreținbere și Monitorizare (CIM), situat în nodul rutier Teiuș.

YouTube video

Deschiderea traficului pe ambele sensuri în zona alunecării a fluidizat și mai bine traficul, în această zonă fiind ultimele asfaltări care s-au realizat pe toată autostrada A10 Sebeș-Turda.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea