Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, în Aiud, la un atelier de tâmplărie. Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere.

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit în jurul orei 3.00 cu o autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o EPA pentru localizarea și stingerea unui incendiu în mun. Aiud.

Este vorba despre un incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie care arde generalizat pe o suprafață de aproximativ 300mp.

Citește și: INCENDIU pe autostrada A10, sens de mers Sebeș-Alba: Un autocamion ce transporta 2 utilaje pe motorină a luat foc

Până la sosirea forțelor de intervenție la locul producerii incendiului, acesta s-a extins la acoperișul unei locuințe și acoperișul unei pensiuni aflate în proximitate.

La intervenție s-au deplasat și 2 autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba.

Din locuință s-au autoevacuat 2 persoane, iar alte 14 persoane aflate în pensiune au fost evacuate de către pompierii militari. Intervenția se desfășoară pe mai multe flancuri, fiind realizate mai multe dispozitive de stingere cât și dispozitive de protect̗ie pentru vecinătăți.

YouTube video

În jurul orei 3.21, din cadrul ISU Alba a fost activată și Grupa Operativă care s-a deplasat la locul producerii incendiului, intervenindu-se cu:

– 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă (3 Detașamentul Aiud, 2 Detașamentul Alba).
– 1 autoscară mecanica (Detalamentul Aiud).

Intervenția la fața locului este coordonată de către Inspectorului Șef al ISU Alba – col. COSTEA Ovidiu Nicolae, împreună cu personalul din Grupa Operativă.

Forțele și mijloacele de intervenție sunt urmatoarele:

– 4 ofițeri;
– 1 maistru militar;
– 26 subofiteri;
– 3 soldați;
– 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă;
– 1 autoscara mecanică;
– 1 Echipaj Primă Ajutor.

În jurul orei 5.30, s-a reușit localizarea incendiului de către forțele de intervenție. Potrivit ISU Alba, nu mai există pericol de propagare a incendiului.

În continuare se intervine pentru stingerea în totalitate a incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Din fericire nu s-au înregistrat victime.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba a împlinit duminică 102 ani. Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea