Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| În timp ce un particular nu poate să facă un coteț fără autorizație, două instituții din Alba plimbă o statuie când și cum au chef

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| În timp ce un particular nu poate să facă un coteț fără autorizație, două instituții din Alba plimbă o statuie când și cum au chef

În timp ce oamenii de rând se chinuie să scoată autorizații peste autorizații, iar dacă ești prins construind fără a avea acte ești amendat, în Alba Iulia două instituții publice plimbă o statuie după bunul plac.

Aceasta se întâmplă în ciuda regulilor dure al primăriei Alba Iulia în ceea ce privește autorizațiile de construcții.

YouTube video

„Există o cerere de relocare trimisă de primărie către Muzeul Unirii, deci cei de la primărie ar trebui să obțină autorizația”, au transmis reprezentanții CJ Alba pentru ziarulunirea.ro.

Reprezentanții primăriei municipiului Alba Iulia ne-au spus să întrebăm la Consiliul Județean de autorizație, deoarece statuia este proprietatea lor.

Așa cum și proprietarul unei case ar trebui să aibă autorizație, la fel și în acest caz, titularul, adică Consiliul Județean, ar trebui să obțină autorizația care se eliberează de primăria Alba Iulia, instituție care ar trebui să-i și amendeze pentru lipsa ei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea