Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Împuşcături, mascaţi, poliţişti şi ziarişti la poligonul militar în cadrul manifestărilor de Ziua Poliţiei Române

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi, 20 martie, la poligonul militar din Miceşti, IPJ Alba a organizat mai multe demonstraţii de luptă şi concursuri de TIR pentru poliţişti şi jurnalişti deopotrivă.

Acţiunea face parte din manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române, desemnată prin lege pentru 25 martie. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii din anul 1822, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După cum veţi putea urmări din imaginile video postate mai jos,  momentele de maximă spectaculozitate au fost cele în care, cei supranumiţi “mascaţii” sau trupele speciale, sub coordonarea şefului Serviciului de Intervenţie Rapidă (SIR) din IPJ Alba, inspector principal Mihai Airini, ne-au împărtăşit o mostră de antrenament ca la SWAT (celebrele trupe americane de intervenţie) pe care ei îl fac în mod constant. Prezent la această acţiune, comandantul IPJ Alba, chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a asistat privind cu mândrie la demonstraţia de forţă a braţului puternic al legii.

A venit rândul să îşi demonstreze calităţile profesionale şi poliţiştii din diversele structuri ale Inspectoratului, care au încercat cu pistoalele marca Carpaţi să tragă cu maximă acurateţe. Cei mai aprigi trăgători au fost următorii: locul I- Claudiu Anton, locul II – Lucian Gheorghe Moldovan, locul III – Ioan Pantea şi locul IV – Mihai Runcan.

Ultimii care au gustat din senzaţia de putere pe care ţi-o poate da o armă de foc când o ţi în mână au fost ziariştii din Alba Iulia care s-au întrecut într-un mic concurs de tras la ţintă. Primele trei locuri au fost câştigate după cum urmează: Locul III – Bogdan Presecan,  ziarul Unirea; locul II – Cristi Jeler, TVR; locul I – Iulian Brok, Informaţia de Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea