Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Iluminat public inteligent pentru mai multe cartiere din Municipiul Alba Iulia: Primarul Gabriel Pleșa a semnat contractele pentru realizarea lotului 1 și 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
VIDEO| Iluminat public inteligent pentru mai multe cartiere din Municipiul Alba Iulia: Primarul Gabriel Pleșa a semnat contractele pentru realizarea lotului 1 și 2

Cetățenii Municipiului Alba Iulia vor beneficia de iluminat public inteligent pentru trecerile de pietoni. Primarul Gabriel Pleșa a discutat referitor la semnarea contractelor pentru realizarea lotului 1 și 2.

„Mă bucur să spun comunității că astăzi am semnat două contracte, fiecare în valoarea de 5 milioane de euro, pentru foarte multe cartiere, pe iluminat public inteligent.

Lotul 1 este semnat pentru cartierele Ampoi 1, Ampoi 2, Ampoi 3 și Partoș, este în valoare de 18.408.561 de lei, plus TVA, are o durată de execuție de 16 luni și undeva la 104 treceri vor fi iluminate. Lungimea acestui tronson va fi de 45 de kilometri.

În lotul 2 este vorba de cartierul Cetate, este în valoare de 14.939.600, plus TVA, perioada de execuție, tot 16 luni, este în lungime de 35 de kilometri.

YouTube video

Sperăm ca aceste investiții să aducă o economie mare pe costurile de iluminat public municipalității.

Vor fi corpuri noi cu LED, va fi telegestiune la stâlp, la stradă, va fi mult mai ușor de controlat și mentenanța va fi mult mai ușoară.

E adevărat că în unele zone se vor produce pe o perioadă de timp anumite disconforturi ale populației, pentru că se va săpa, se va duce firul de iluminat în toate aceste cartiere în pământ și se vor schimba mare parte din stâlpii de iluminat.

Săptămâna viitoare vom preda amplasamentul și cei care au câștigat licitația vor începe practic lucrările de săptămâna viitoare.

Vom anunța din timp populația pe străzile și pe tronsoanele unde vom începe lucrările.

Sper din suflet ca această investiție să se finalizeze în maxim un an de zile, așa cum a spus și constructorul, cel care a câștigat licitația și într-un an de zile să avem și aceste două tronsoane, pe lângă lotul 3 care este aproape finalizat”, a declarat Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea