Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Gunoiul din Alba nu mai poate fi depozitat la Cristian – Primarul Mircea Hava: ”Credeam că ne putem înţelege şi suntem oameni. Văd că nu suntem nici oameni, nici vecini”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia a fost nevoită să găsească o soluție ”de avarie” pentru depozitarea gunoiului menajer deoarece Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu nu mai permite depozitarea deșeurilor menajere din Alba la groapa de la Cristian – a anunțat, marți, în cadrul ședinței consiliului local, primarul Mircea Hava.

Consilierii locali vor fi convocați, pentru vineri, 3 martie, într-o ședință extraordinară pentru a dezbate și aproba un proiect de hotărâre în care apare și noua locație, despre care primarul nu a dorit să ofere detalii, limitându-se doar să spună că, cel mai probabil și prețul se va schimba, ceea ce înseamnă noi majorări de tarife pentru beneficiarii finali, respectiv cetățenii plătitori de taxă de salubrizare.

”Nu avem ce face. Am intrat, ca să zic aşa, într-o nenorocire, total nevinovaţi. Mai mult decât atâta lobby nu am putut să fac. O să încerc să vorbesc cu Ministerul Mediului, pentru că este stare de urgenţă. Un judeţ nu are unde să-şi ducă gunoiul pentru că cineva nu dă ok. Fără hârtia de la Mediu, nimeni nu are curajul să ducă…”, a spus Mircea Hava:

YouTube video

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea