Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VIDEO| Gândacii colcăie într-un Mall din Cluj Napoca. 20 de restaurante au fost închise de inspectorii OPC

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Imagini înfiorătoare: Gândacii colcăie într-un Mall din Cluj Napoca. 20 de restaurante au fost închise de inspectorii OPC

Comisarii de la Protecția Consumatorului Cluj au amendat miercuri cu 30.000 de lei un mall din Cluj-Napoca și au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri și roșii”, anunță MEDIAFAX.

Comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat, miercuri, că restaurantele rămân închise până la remedierea situației.

„În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court (…) și s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri și roșii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a spus Radu.

Comisarul Mircea Radu a mai declarat că a dispus să fie făcute acțiuni de dezinfectare, iar restaurantele rămân închise până la remedierea situației.

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/520027455429672/

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii În 2024, șoferii din România trebuie să achite rovinieta pentru utilizarea anumitor categorii de drumuri. Rovinieta este o taxă de drum obligatorie pentru toți șoferii care folosesc infrastructura națională de șosele, iar costul variază în funcție de gabaritul vehiculului. Conform promotor.ro, șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea