Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Furtuna „Patricia” se îndreaptă spre România: A făcut PRĂPĂD în restul Europei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Furtuna „Patricia” se îndreaptă spre România: A făcut PRĂPĂD în restul Europei

Fenomenul meteo devastator numit „Patricia” a lovit deja multiple ţări europene şi se îndreaptă acum către România, aducând cu sine un adevărat potop şi furtuni de o intensitate neobişnuit de puternică.

Coduri roşii de furtuni au fost deja declarate în mai multe ţări din Europa, iar condiţiile meteorologice au suferit o schimbare radicală pe întreg continentul. România nu va scăpa de această înverşunată furtună, care va aduce temperaturi caniculare pentru zilele de joi şi vineri, urmate de un val de furtuni extrem de violente începând de sâmbătă.

Specialiştii din mai multe ţări au emis avertizări cod roşu şi portocaliu, în timp ce Germania, nordul Italiei, Slovenia, vestul Ungariei, Franţa, Elveţia şi Belgia se pregătesc să facă faţă acestor manifestări meteorologice neobişnuite. În estul şi sud-estul Europei se resimte şi un val de caniculă, iar Serbia a fost deja afectată de un cod roşu de avertizare. Bulgaria, Ungaria şi Grecia au emis, de asemenea, avertizări meteo de cod portocaliu.

În România, harta zonelor afectate de furtuna Patricia arată că regiuni din sudul, vestul şi sud-estul ţării vor fi lovite de fenomene meteo extreme, cu furtuni puternice şi temperaturi extreme. Autorităţile locale şi cetăţenii sunt îndemnaţi să fie pregătiţi şi să ia măsuri de precauţie pentru a face faţă acestei situaţii periculoase.

Furtuna Patricia reprezintă un avertisment clar cu privire la importanţa adaptării la schimbările climatice şi necesitatea de a întreprinde acţiuni pentru protejarea mediului şi pentru reducerea impactului acestor evenimente meteo extreme. Este imperativ ca atât nivel naţional, cât şi internaţional, să se acţioneze în vederea abordării problemelor climatice cu responsabilitate şi să se dezvolte strategii de prevenire şi gestionare a dezastrelor naturale, pentru a proteja comunităţile afectate de astfel de fenomene devastatoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea