VIDEO/FOTO: ”Descoperă Rowmania” pe Mureș, la Alba Iulia – zeci de participanți dornici să devină campioni la vâslit, la a șaptea ediție a competiției

La Alba Iulia se desfășoară astăzi Festivalul Descoperă Rowmania, competiția de vâslit în canotci de 10+1 ajunsă în acest an la a șaptea ediție. Echipa câştigătoare va intra în finala națională, care are loc pe 31 august, la Tulcea, în cadrul Festivalului Rowmania.

Concursul a început la ora 9.30, în zona Podului peste Mureș (Cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeș). La eveniment participă și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel. Nici în acest an nu a lipsit cunoscutul cuplu format din Margareta și Emil Suflețel care la vârsa de 85 de ani sunt celebri, atât pentru numărul mare de concursuri la care au participat, dar și pentru imaginile postate pe internet, care îi înfățișează alergând ținându-se de mână. Gestul, atât de simplu și de frumos sensibilizează internauții, iar pozele strâng în continuare mii de aprecieri și de ”declarații” de admirație.

Rawmania 2019 la Alba Iulia

Publicată de Ziarul Unirea pe Duminică, 11 august 2019

La înscriere nu s-a ținut cont de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, astfel că sunt zeci de amatori de vâslit, din oraș, din alte județe și chiar din străinătate care s-au grupat în 22 de echipe: Amicii, Renii, Sendy Club, Tokyo, A.N.A., Orca, Juniorii Partoș, Civitas Solis, Alien, Red Team, Friends, ISU Alba, Legio Prima Dacica, Electrica Furnizare, Pirații din Oarda, CSU Rugby Alba Iulia, Forum Apulum, Miami 56, Partoș Team, Moiesi Maramureș, Luptătorii, Vâslașii.

UPDATE: În urma competiției de azi, echipa care va reprezenta Alba Iulia în finala concursului de la Tulcea, din 31 august este Partoș Team. Pe locul 2 s-a clasat echipa de la ISU Alba, podiumul fiind completat de cei din echipa Pirații din Oarda.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iuia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Municipiul Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Partoș Team 11 august 2019 at 23:13

Marius Rece mulțumim !!! A ta este Partoș Team !!! ✌️✌️✌️

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...