VIDEO: Flashmob în ritm de horă, de Ziua Națională a României, în Piața Cetății din Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Un flashmob în ritm de horă,  a avut loc vineri, 30 noiembrie, în Piața Cetății din Alba Iulia.

Citește și: PROGRAMUL DE 1 DECEMBRIE

ELIT

Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Alba. 10 copii, împreună cu coregraful Vlad Vasile, au executat câțiva pași de horă, pe ritmurile melodiei ”Veniți Români, veniți la Alba Iulia”.

Au fost mulți cei care s-au alăturat dansatorilor, iar în câteva minute în Piața Cetății din Alba Iulia s-a încins o horă românească pe cinste, unind sufletele tuturor într-unul singur.

Mihail David - 2020

Cei care s-au încumetat să se alăture dansatorilor au făcut-o pentru că le place să danseze, iar cei care au stat pe margine s-au bucurat de spontaneitatea momentului.

Vineri seara, de la ora 19.00, rotarienii participă la ”Balul Unirii”, unde se vor strânge fonduri prin tombolă, prin vânzare de diferite obiecte, iar din fondurile rezultate se vor achiziționa costume populare din toare regiunile țării, care vor fi donate Muzeului Unirii din Alba Iulia.

Peste 500 de rotarieni participă în aceste zile, alături de Rotary Club Alba Iulia, la evenimentele dedicate împlinii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918, evenimente care se derulează în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, sub genericul ”Alba Iulia 100”.

Toate acţiunile desfăşurate în acest an de Rotary Club Alba Iulia au loc sub egida Anul Centenarului Marii Uniri.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...