VIDEO. Filmul secret al lui Ceaușescu, despre România, pentru generația anului 2080. Imagini cu viața trăită de români în perioada comunistă

Filmul secret al lui Ceaușescu, despre România, pentru generația anului 2080. Imagini cu viața trăită de români în perioada comunistă

Afost descoperit un film care prezintă România din timpul lui Nicolae Ceaușescu. Acesta era „destinat” anului 2080, pentru a arăta lumii cum era România în trecut.

Fostul lider comunist Nicolae Ceaușescu a lăsat în urma sa un video suprinzător pentru generația din 2080. În imagini este descrisă viața trăită de români în perioada comunistă și este arătată evoluția Capitalei datorită reușitelor sale.

Nicolae Ceaușescu este un capitol închis din istoria României. Liderul socialist, atent la detalii, a lăsat în urma sa un clip video în care arăta copiilor viitori „Orașul lui Ceaușescu”. După Revoluție, numeroase detalii neștiute vizavi de transformarea României au ieșit la iveală.

Filmul este o ilustrată în mişcare, adresată celor care vor locui în Bucureşti în anul 2080. Acesta suprinde imagini care să le amintească celor din viitor cum era Capitala. Una dintre primele imagini este cea a unui taxi cu remorcă, ce transportă o studentă care cântă la harpă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...