Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Filmul miracolului de la Râpa Roșie, transformat în cadou de Crăciun de Eduard Schneider: „Totul e bine când se termină cu bine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Filmul miracolului de la Râpa Roșie, transformat în cadou de Crăciun de Eduard Schneider: „Totul e bine când se termină cu bine”

Eduard Schneider, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori și producători de film din Ardeal, martor la momentele dramatice ale salvării celor doi copii, de 11 și 12 ani, care au căzut într-o prăpastie cu ATV-ul, pregătește un cadou inedit de Crăciun, pentru victime și salvatori.

„Lucrez de zor la filmul complet a operațiunii de salvare de la Râpa Roșie, din 1 Mai 2022. Cei care mai au material filmat (chiar si cu telefonul) de atunci si doresc sa contribuie, sunt rugati să mă contacteze urgent, prin mesaj privat. Va fi cadoul nostru colectiv de Crăciun pentru victime și mai ales pentru salvatori.

YouTube video

Am hotărât într-un târziu să finalizez acest material, deși mi-am auzit atunci vorbe că-mi clădesc material de imagine „pe spinarea” victimelor, chiar din partea unor prieteni despre care credeam că știu ce fel de om sunt. Hai să fiu atipic de arogant și să spun că nu duc chiar atâta lipsă de notorietate.

Eram acolo întâmplător, plecasem imediat după ce m-am îngrozit de teribilul accident, fără să filmez nimic. M-am întors din drum la rugămintea unui bun prieten din echipa de salvatori, care urca spre Râpa Roșie. Am alcătuit ad hoc o mică echipă cu oameni pe care i-am cunoscut atunci pe loc și veți vedea ce a ieșit. Nu am mai filmat niciodată vreun accident și sper să nu mai filmez niciodată așa ceva. Totul e bine când se termină cu bine”, a scris Eduard Schneider pe Facebook.

Accidentul s-a petrecut pe 1 mai anul curent, doi copii, suferind multiple traumatisme, după ce au căzut cu un ATV în zona rezervaţiei Râpa Roşie. La locul accidentului au intervenit numeroase forţe de salvare, cu ajutorul căruia cei doi minori au fost scoşi din râpă, ulterior fiind transportaţi la spital.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea