VIDEO: Filmări spectaculoase surprinse în Parcul Natural Apuseni, în cadrul proiectului ”LIFE Connect Carpathians”. Râși, jderi, bursuci și alte animale, surprinse în habitatul lor

Imagini rare au fost surprinse în Parcul Naţional Apuseni. Camerele de supraveghere din pădure au filmat mai multe animale sălbatice în habitatul lor natural, iar filmulețul de peste 3 minute ne oferă posibilitatea să admirăm fauna parcului prin imagini rare pentru ochiul uman.

Râși, urși, lupi, jderi, bursuci, vulpi și cerbi pot fi văzuți într-o serie spectaculoasă de filmări surprinse de o cameră cu senzori de mișcare în Parcul Natural Apuseni.

Înregistrările au fost realizate cu sprijinul tehnic al Fauna & Flora International în cadrul proiectului ”LIFE Connect Carpathians” cu care RNP Romsilva- Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. a dezvoltat o colaborare de durată. Echipa de proiect a avut ca scop monitorizarea speciilor de carnivore mari, dar și a altor specii prezente pe teritoriul Parcului și a sitului Natura 2000 ROSCI0002 Apuseni.

Reprezentanții parcului sunt foarte bucuroşi pentru că multe dintre animale sunt „discrete”, care se lasă, rar, văzute de oameni, multe dintre ele ieșind noaptea şi lasând puţine urme.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...