Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Filmări spectaculoase surprinse în Parcul Natural Apuseni, în cadrul proiectului ”LIFE Connect Carpathians”. Râși, jderi, bursuci și alte animale, surprinse în habitatul lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini rare au fost surprinse în Parcul Naţional Apuseni. Camerele de supraveghere din pădure au filmat mai multe animale sălbatice în habitatul lor natural, iar filmulețul de peste 3 minute ne oferă posibilitatea să admirăm fauna parcului prin imagini rare pentru ochiul uman.

Râși, urși, lupi, jderi, bursuci, vulpi și cerbi pot fi văzuți într-o serie spectaculoasă de filmări surprinse de o cameră cu senzori de mișcare în Parcul Natural Apuseni.

https://www.youtube.com/watch?v=nI6pj0mx-TE

Înregistrările au fost realizate cu sprijinul tehnic al Fauna & Flora International în cadrul proiectului ”LIFE Connect Carpathians” cu care RNP Romsilva- Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. a dezvoltat o colaborare de durată. Echipa de proiect a avut ca scop monitorizarea speciilor de carnivore mari, dar și a altor specii prezente pe teritoriul Parcului și a sitului Natura 2000 ROSCI0002 Apuseni.

Reprezentanții parcului sunt foarte bucuroşi pentru că multe dintre animale sunt „discrete”, care se lasă, rar, văzute de oameni, multe dintre ele ieșind noaptea şi lasând puţine urme.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea