Ziarul Unirea

VIDEO| Fenomenul asfaltărilor provizorii

Fenomenul asfaltărilor provizorii

După ” isprava” de ieri am fost contactat de mai mulți albaiulieni care vor și ei să asfalteze, pe banii lor, mai multe străzi din Alba Iulia, unele private..

Din diferite motive, unele străzi au situație juridică complicată și sunt private..

ELIT

Acum, dacă tot am reușit să convingem conducerea primăriei, să achiziționeze autogreder și cilindru compactor, practic să internalizeze serviciul de reparații, prețurile ar trebui să ajungă la 5,6 euro pe mp pentru aceste covoare cu mixturi asfaltice..

A venit momentul să facem un regulament, cu criterii clare de prioritizare a tipului acesta de lucrări, în funcție de importanța pt trafic a străzii, a dotării cu utilități și acesta va fi următorul proiect de h.c.l. propus de mine.

" Fenomenul asfaltărilor provizorii"După " isprava" de ieri am fost contactat de mai mulți albaiulieni care vor și ei să asfalteze, pe banii lor, mai multe străzi din Alba Iulia, unele private..Din diferite motive, unele străzi au situație juridică complicată și sunt private..Acum, dacă tot am reușit să convingem conducerea primăriei, să achiziționeze autogreder și cilindru compactor, practic să internalizeze serviciul de reparații, prețurile ar trebui să ajungă la 5,6 euro pe mp pentru aceste covoare cu mixturi asfaltice..A venit momentul să facem un regulament, cu criterii clare de prioritizare a tipului acesta de lucrări, în funcție de importanța pt trafic a străzii, a dotării cu utilități și acesta va fi următorul proiect de h.c.l. propus de mine.Ceea ce mă doare este că aparatul de specialitate al primarului îmi blochează,în mod abuziv, proiectul de h.c.l. pentru intervenția la infrastructura municipiului..MIRCEA TRIFU, CONSILIER AL PARTIDULUI ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA, CHIAR EL

Publicată de Trifu Mircea pe Sâmbătă, 15 august 2020

Ceea ce mă doare este că aparatul de specialitate al primarului îmi blochează,în mod abuziv, proiectul de HCL pentru intervenția la infrastructura municipiului..

MIRCEA TRIFU, CONSILIER AL PARTIDULUI ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA, CHIAR EL